Kezdőlap

Ugrás a Tartalomhoz »

Keresés az oldalon

Jelenleg itt vagy:Tallóz:

 

Iszap és légleválasztók

Tételek 1-10-ig. Össz: 12 Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. Következő
Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
Spirovent Sentinel X100 korrózióvédõ 1l
Nettó ár: 8 740 Ft Bruttó ár: 11 100 Ft
Központi fűtési rendszerekben használható inhibitor

Alkalmazható minden fém esetében, beleértve az alumíniumot is

Gyártása megfelel az ISO 9001-es szabványnak

Könnyen kezelhető

Segít megakadályozni a hidrogéngáz fejlődést

Hatékonyan megakadályozza a vízkőképződést és a korróziót

Nem érzékeny arra, ha túl kevés vagy túl sok anyagot adagolnak a rendszerbe

Segít megakadályozni, hogy a kazán zajos legyen

Koncentrációja a Sentinel teszt készlettel vagy vezetőképesség méréssel könnyen ellenőrizhető

Fizikai tulajdonságok

Külső megjelenés: Átlátszó színtelen, vagy halványsárga folyadék

Viszkozitás: kissé viszkózus

Szag: Enyhe

Fajsúly: 1,38 (közelítő érték) (20 oC hőmérsékleten)

pH (koncentrátum): 6,8 (közelítő érték)

Fagyáspont: 0 oC

Alkalmazás

A Sentinel X100 koncentrátum fejlesztése úgy történt, hogy alkalmas legyen többcélú kezelésre, a korrózió, a vízkőképződés, a hidrogénfejlődés és a mikroorganizmusok növekedése megakadályozására minden közvetett típusú fűtőrendszerben, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.

A Sentinel X100 koncentrátum minden típusú vízben, kemény és lágy vizekben is alkalmazható. Az alacsony toxicitású készítmény színtelen és nem igényel nagy pontosságú adagolást.

Adagolás - A Sentinel X100 koncentrátumot a rendszer térfogatát figyelembe véve 1 %-os mennyiségben kell hozzáadni a fűtési rendszerben levő vízhez; ez azt jelenti, hogy a rendszerben levő minden 100 liter vízbe egy csomaggal kell tenni belőle. A Sentinel X100 koncentrátum 1 %-os oldata 1250 µS/cm-rel növeli meg a hálózati víz vezetőképességét.

A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a rendszert a BS7593:1992 előírásainak megfelelően kitisztítják és átmossák; új és hat hónapnál nem régebbi rendszerekben a tisztításhoz Sentinel X300-at, a régi rendszerekben pedig Sentinel X400-at kell használni. Ha a rendszer a hőcserélőben levő vízkőlerakódások miatt már zajos, a Sentinel X100 koncentrátum mellé Sentinel X200-at is kell adagolni.

Beadagolás a fűtőrendszerbe – a termék közvetlenül beadagolható a fűtőrendszerbe vagy egy radiátor légtelenítő szelepén, vagy a feltöltőkörön keresztül megfelelő adapter, és adagolópisztoly alkalmazásával.
Biztonságtechnikai előírások

A hátlapon megadott információk lehetővé teszik a megfelelést az „Egészségre veszélyes anyagok szabályozása” (1989) című jogszabályban megadott követelményeknek. Kérésre a termék biztonsági adatlapját rendelkezésre bocsátjuk. További információk

| Összehasonlít

GENTECH RBM MG1 3/4" Kompakt mágneses iszapleválasztó
Nettó ár: 21 141 Ft Bruttó ár: 26 850 Ft
Az MG1 Kompakt praktikus és hatékony megoldást jelent akkor, amikor helyhiány miatt hagyományos mágneses iszapleválasztót nem lehet felszerelni.

Kompakt kialakítás
Magában tartja a kiszűrt szennyeződéseket
Segít a korrodálódás megelőzésében
Növeli a kazán élettartamát
Fenntartja a fűtésrendszer optimális működését
Méret: 3/4"

Kompakt mágneses iszapleválasztó További információk

| Összehasonlít

Sentinel Eliminátor 3/4 iszapleválasztó
Nettó ár: 21 590 Ft Bruttó ár: 27 420 Ft
A Sentinel Eliminator nem egyszerűen egy a rendszerszűrők közül. Ez az egyetlen iszapleválasztó, amelynek működése quadra-ciklon technológián alapszik. Négy erős ciklon a rendszerszennyeződéseket a berendezés alsó részében lévő négy erős mágnes felé tereli.

A berendezés egyedülálló kialakítása kizárja az eltömődés és hibás működés veszélyét.

Egyszerűen kiöblíthető a szelepen keresztül, vagy szétszerelhető a teljes tisztításhoz.

Gyorsan és könnyen felszerelhető bármilyen állású csővezetékbe.

Az Eliminator az az eszköz, amely a mágneses és nem-mágneses rendszerszennyeződések eltávolítását a leggyorsabb és legegyszerűbb módon biztosítja
További információk

| Összehasonlít

Spirovent Sentinel X400 iszapeltávolító+Spirovent Sentinel X100 korrózióvédõ 1l
Nettó ár: 10 000 Ft Bruttó ár: 12 700 Ft
Sentinel X400 Iszapeltávolító

Ezt a terméket régi központi fűtési rendszerek esetében ajánlott használni az iszap és a lerakódások eltávolítására. A Sentinel X400 lebontja és diszpergálja a korróziós folyamatokban keletkező törmeléket, amely nagyrészt vasoxidból áll, így az a rendszer átmosásával eltávolítható. A termék funkciója az, hogy szuszpendálja a törmeléket a vízben. A Sentinel X400 különösen alkalmazandó olyankor, amikor egy régi rendszerbe új kazánt vagy új szivattyút építenek be, vagy amikor a radiátorok hidegek, mert iszap halmozódott fel bennük.
Alkalmazás

A Sentinel X400 úgy lett kifejlesztve, hogy hatékonyan tisztítsa ki azokat a központi fűtési rendszereket, amelyekben jelentős mennyiségű korróziós törmelék gyűlt össze.

A Sentinel X400 szétoszlatja a régi korróziós képződményeket. Ideálisan alkalmazható olyankor, amikor egy régi rendszerbe egy új kazánt vagy egy új szivattyút építenek, vagy amikor a radiátorokon hideg területek jelentkeznek, vagy azok részlegesen eldugulnak az iszap felhalmozódása miatt.

A Sentinel X400 egy nem savas készítmény amely minden közvetett típusú fűtőrendszerben alkalmazható, beleértve azokat is, amelyekben alumínium, acél, réz, műanyag alkatrészek találhatók.
Adagolás

A Sentinel X400-at a rendszer térfogatát figyelembe véve 1 %-os mennyiségben kell hozzáadni a fűtési rendszerben levő vízhez; ez azt jelenti, hogy a rendszerben levő minden 100 liter vízre 1 litert kell belőle számolni. Egy régi rendszer BS7593:1992-nek megfelelő kitisztításához a Sentinel X400-at több héten keresztül kell keringetni a rendszerben, ha lehetséges normál üzemi hőmérsékleten és maximális szivattyú térfogatáram mellett úgy, hogy a rendszer minden szelepe nyitott helyzetben van. Ezt a műveletet addig kell folytatni, amíg a rendszer kívánt teljesítménye vissza nem áll. Ha a fűtőrendszer nagyon elszennyeződött, hosszabb keringetési időszakot (ez egészen 6 hétig terjedhet) javaslunk; a termék azonban nem tisztít ki egy teljesen elzáródott csövet.

Az az időtartam, ameddig a termék biztonságosan a fűtőrendszerben maradhat, nincs korlátozva.

Gyors tisztítás érhető el, ha a Sentinel X400-at átmosató berendezéssel (Jet Flush) kombinálva alkalmazzák.

A rendszert újrafeltöltés előtt át kell mosni, és Sentinel X100 inhibitorral vagy inhibitort tartalmazó Sentinel X500 fagyásgátló adalékkal kell kezelni.
Beadagolás a fűtőrendszerbe

Nyitott rendszerek: a beadagolás történhet a tágulási tartályon keresztül, vagy a Sentinel adagolóedény alkalmazásával.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, akkor a termék a rendszer bármilyen kényelmesen hozzáférhető pontján beadagolható feltöltés előtt. Ha a rendszer tele van, használják a Sentinel adagolóedényt a feltöltőkörön, vagy más hozzáférési ponton történő beadagoláshoz.
Alkalmazás

1. Adjunk a fűtési rendszerhez annyi Sentinel X400-at, hogy kb. 1 %-os oldat alakuljon ki. Egy 1 literes palack megfelelő kezelést biztosít egy tipikus háztartási rendszer számára, amely melegvíztároló tartályt és radiátorokat tartalmaz. Túladagolása nem okoz problémát. A termék beadagolása történhet a hidegvíz betáplálásnál, vagy egy radiátoron keresztül is. Zárt rendszerek esetében, ha rendelkezésre áll a Sentinel adagolóedény, akkor a vegyszer a feltöltőkörön keresztül is beadagolható.

2.A terméket minimum 2 órán keresztül kell keringetni a rendszerben, de ha a fűtési rendszer nagyon elszennyeződött, hosszabb keringetési időtartam (ez egészen 4 hétig terjedhet) alkalmazásával jobb eredményeket lehet elérni. Nem korlátozott az az időtartam, ameddig a termék biztonságosan a fűtőrendszerben maradhat. Ez azt jelenti, hogy a törmelék kimosásának időpontját a szerelést végző szakember tetszőlegesen megválaszthatja. Biztosítani kell, hogy minden radiátorszelep nyitott állapotban legyen. A termék akkor is megfelelő eredményt ad, ha a víz hideg, de a melegen történő keringetés hatékonyabb.

3.Nyissuk ki az ürítőcsapokat, és engedjük a rendszerben levő vizet a csatornába a keringetőszivattyú folyamatos működtetése mellett. Megjegyzés: Biztosítani kell, hogy a feltöltőtartályban a vízszint elég magasan maradjon ahhoz, hogy ne juthasson levegő a rendszerbe

4.Kapcsoljuk ki a szivattyút és a kazánt úgy, hogy megszakítjuk azok áramellátását.

5.Ürítsük le a rendszert.

6.Töltsük fel azt friss vízzel.

7.Kapcsoljuk vissza az áramot és keringessük a vizet 10 percen keresztül.

8.Ismételjük meg a 4-es és 5-ös lépéseket. Ha a rendszerben levő víz még mindig szennyezett, akkor szükség lehet a Sentinel X400 ismételt alkalmazására.

9.Töltsük fel a rendszert ismét, és adjunk hozzá Sentinel X100 inhibitort, vagy Sentinel X500 inhibitort tartalmazó fagyásgátlót.

Biztonságtechnikai előírások

A hátlapon megadott információk lehetővé teszik a megfelelést az „Egészségre veszélyes anyagok szabályozása” (1989) című jogszabályban megadott követelményeknek.

Spirovent Sentinel X100 korrózióvédõ 1l

Központi fűtési rendszerekben használható inhibitor

Alkalmazható minden fém esetében, beleértve az alumíniumot is

Gyártása megfelel az ISO 9001-es szabványnak

Könnyen kezelhető

Segít megakadályozni a hidrogéngáz fejlődést

Hatékonyan megakadályozza a vízkőképződést és a korróziót

Nem érzékeny arra, ha túl kevés vagy túl sok anyagot adagolnak a rendszerbe

Segít megakadályozni, hogy a kazán zajos legyen

Koncentrációja a Sentinel teszt készlettel vagy vezetőképesség méréssel könnyen ellenőrizhető

Fizikai tulajdonságok

Külső megjelenés: Átlátszó színtelen, vagy halványsárga folyadék

Viszkozitás: kissé viszkózus

Szag: Enyhe

Fajsúly: 1,38 (közelítő érték) (20 oC hőmérsékleten)

pH (koncentrátum): 6,8 (közelítő érték)

Fagyáspont: 0 oC

Alkalmazás

A Sentinel X100 koncentrátum fejlesztése úgy történt, hogy alkalmas legyen többcélú kezelésre, a korrózió, a vízkőképződés, a hidrogénfejlődés és a mikroorganizmusok növekedése megakadályozására minden közvetett típusú fűtőrendszerben, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.

A Sentinel X100 koncentrátum minden típusú vízben, kemény és lágy vizekben is alkalmazható. Az alacsony toxicitású készítmény színtelen és nem igényel nagy pontosságú adagolást.

Adagolás - A Sentinel X100 koncentrátumot a rendszer térfogatát figyelembe véve 1 %-os mennyiségben kell hozzáadni a fűtési rendszerben levő vízhez; ez azt jelenti, hogy a rendszerben levő minden 100 liter vízbe egy csomaggal kell tenni belőle. A Sentinel X100 koncentrátum 1 %-os oldata 1250 µS/cm-rel növeli meg a hálózati víz vezetőképességét.

A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a rendszert a BS7593:1992 előírásainak megfelelően kitisztítják és átmossák; új és hat hónapnál nem régebbi rendszerekben a tisztításhoz Sentinel X300-at, a régi rendszerekben pedig Sentinel X400-at kell használni. Ha a rendszer a hőcserélőben levő vízkőlerakódások miatt már zajos, a Sentinel X100 koncentrátum mellé Sentinel X200-at is kell adagolni.

Beadagolás a fűtőrendszerbe – a termék közvetlenül beadagolható a fűtőrendszerbe vagy egy radiátor légtelenítő szelepén, vagy a feltöltőkörön keresztül megfelelő adapter, és adagolópisztoly alkalmazásával.
Biztonságtechnikai előírások

A hátlapon megadott információk lehetővé teszik a megfelelést az „Egészségre veszélyes anyagok szabályozása” (1989) című jogszabályban megadott követelményeknek. Kérésre a termék biztonsági adatlapját rendelkezésre bocsátjuk. További információk

| Összehasonlít

TF1 Omega Filter
Maximális üzemi hőmérséklet: 100 °C
Maximális üzemi nyomás: 10 bar
Maximális áramlási sebesség: 50 l/min
Mágneses tulajdonságok: Nagy teljesítményű neodímium mágneses szerelvény
Leeresztőszelep tulajdonságok: Könnyen, többféle irányban beszerelhető
Filter anyaga: Szívós, kovácsolt sárgaréz konstrukció, nikkelbevonattal ellátva. EN 12165-CW617N-M kompatibilitás
További információk

| Összehasonlít

Fernox total filter TF1 22mm-es rendszerbe építhetõ kombinált mágnes/finomszûrõ
Nettó ár: 31 000 Ft Bruttó ár: 39 370 Ft
* Hidrociklonikus és mágneses hatásmechanizmusra épülő, csővezeték-hálózatba szerelhető szűrő.
* Egyedülálló hatásmechanizmusa révén eltávolítja a mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződéseket is.
* Függőleges és vízszintes csővezetékhez egyaránt használható.
* Adagolópont a Fernox „F” típusú termékei számára.
* Pillanatok alatt tisztítható, eltávolítás és szétszerelés nélkül.
* A termék minden szükséges szelepet és szerelvényt tartalmaz.
További információk

| Összehasonlít

Flamcovent légleválasztó
Flamcovent abszorpciós légleválasztók
A víz és a levegő szétválasztása egy egyedi eljárás alapján történik. Az eljárás kulcsát az un. PALL-gyűrűk alkotják.
Ezzel az eljárással a vízben feloldott ill. nagyon kis buborékok formájában található levelgő is eltávolítható, ellentétben más légleválasztó módszerekkel. A PALL-gyűrűket a Flamco cég nemzetközileg szabadalmaztatta (0391484 sz.)
Különféle kivitelben szállíthatóak:

* menetes vagy sárgaréz - préskötésre alkalmas - toldattal
* préskötésre alkalmas sárgaréztoldattal (Solar)
* hegeszthető- vagy karimás toldattal

Újdonság a mikrobuborék leválasztóknál:
Változás a nagyméretű Flamcovent típusok kialakításában. (NA 50 mérettől) Ezentúl a légleválasztást szolgáló Pall gyűrűket egy kosárban helyezzük el, melynek hatására azonos hatásfok mellett, a készülék nyomásvesztesége lényegesen csökken. További információk

| Összehasonlít

Flamco Clean iszapleválasztó
Flamco Clean iszapleválasztó

Kisméretű iszapleválasztó a fűtő- és hűtőrendszerekhez. A csatlakozástól függően 3/4", 1", 5/4" és 6/4" méretekben kapható (kiválasztás a visszatérő vezeték átmérője szerint). A nagyobb változatok hegtoldatos és karimás kivitelben állnak rendelkezésre NA 50 - NA 500 méretben.

Előnyei és hatásmechanizmusa:

a benne lévő PALL gyűrűk visszatartják a lebegő iszaprészecskéket meggátolja az iszap lerakódását a vezetékekben és ezáltal javítja a termikus hatásfokot egyszerű karbantartás a leeresztőcsap nyitásával (szennyvíz vezetékre csatlakoztatható)

Kombinált iszap- és légleválasztók

A Flamcovent Clean légleválasztó nagyobb alsó terében - ahol nincsenek PALL gyűrűk - a közvetítőközeg viszonylagos nyugalomban van. Ennek köszönhetően a fűtési és hűtőrendszerekbe beépített Flamcovent Clean légleválasztó nemcsak a levegő, hanem a szilárd szennyeződések közegből való leválasztására is alkalmas.
A víznél könnyebb szilárd részek a légleválasztó felső terében gyűlnek össze, igy azok a felső leeresztőszelepen keresztül szintén a rendszerből eltávolíthatók. A légtelenítés szempontjából a Clean típusú Flamcovent légleválasztó működése megegyezik a hagyományos légleválasztó működésével. További információk

| Összehasonlít

Fernox Protector F1 Express inhibitor aerosol 100l vízhez, 265ml
Nettó ár: 7 559 Ft Bruttó ár: 9 600 Ft
# Gyors és kényelmes – 30 másodperces alatt a rendszerbe juttatható
# Egyszerűen használható, nem okoz felfordulást
# Véd a korróziótól és a vízkőtől
# 100 %-ban újrahasznosítható palack
# Fenntartja a rendszer hatékonyságát és meghosszabbítja a kazán élettartamát
# Minden fémhez és anyaghoz használható, az alumíniumot is beleértve
# Nem mérgező, környezetbarát készítmény
# 265ml
# Kód: 58229 További információk

| Összehasonlít

Fernox Cleaner F5 Express
Nettó ár: 8 347 Ft Bruttó ár: 10 600 Ft
# Gyors, kényelmes és egyszerűen használható – 30 másodperc alatt a rendszerbe juttatható
# 100 %-ban újrahasznosítható palack
# A mellékelt töltőcsővel a radiátorba vagy a rendszerbe adagolható
# Kompatibilis minden fémmel és anyaggal, az alumíniumot is beleértve
# Eltávolítja az iszapot, a vízkövet, és helyreállítja a fűtési hatékonyságot
# Eltávolítja a folyasztószer maradványokat és egyéb törmeléket
# Semleges, nem veszélyes és környezetbarát készítmény
# 280ml
# Kód: 58230 További információk

| Összehasonlít

Tételek 1-10-ig. Össz: 12 Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. Következő
Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
 

Kosár

A kosarad üres..

Termékek összehasonlítása

Nincsenek elemeid az összehasonlításhoz.

Szerelvénybolt nyitvatartási idő

NYITVA
Hétfőtől - Péntekig
7:30 tól - 17:00-ig
Szombaton
8:00 tól - 12:00-ig

SZEMÉLYES átvétel

A megrendelt árut személyesen is átveheti szerelvényboltunkban

KAPCSOLAT

GPS GPS Adatok:
N 47.47943
E 19.12429

PF TRADING KFT.

SZERELVÉNYBOLT.

1107 Budapest, Bihari út 16.
Telefon: 06-1-261-4958
Mobil: 06-20- 261-2222
Fax: 06-1-431-0250
bolt@pf-epuletgepeszbolt.hu

Linkajánló