Kezdőlap

Ugrás a Tartalomhoz »

Keresés az oldalon

Jelenleg itt vagy:Tallóz:

 

Hunter spray szórófejek és házak

6 termék Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
Hunter Institutional spray szórófejház fúvóka nélkül 10cm
Nettó ár: 1 889 Ft Bruttó ár: 2 400 Ft
Ez a korszerű, új technikai megoldásoknak köszönhetően kivételes szilárdságú termékünk nagy forgalmú helyeken alkalmazható. Jellemzői: az újszerű, kihúzógyűrűs, biztosan tömítő, szennyeződéseket kizáró átöblítő fúvóka; csúcsminőségű anyagból készült, nyomás hatására működő, többfunkciós tömítés; az eltérő környezeti feltételek és nyomásviszonyok között a vízveszteség csökkentésére szolgáló pontos nyomásszabályozás; ha a fúvókát kivették a fejből, a kiemelkedő szárba épített szabályzó korlátozza a kifújt víz mennyiségét; a rendkívül nagy igénybevételre készített visszacsapószelep megakadályozza, hogy az alacsonyabban lévő fejekből a víz kifolyjék; valamint a legnagyobb teljesítményű visszahúzórugót alkalmazzuk ebben szórófejben. Természetesen éppúgy, mint a Hunter összes többi ipari felhasználásra készült öntözési termékére, erre is 5 év garanciát adunk.
Beépített nyomásszabályzó

Institutional szórófej öntözési képeAz INST ipari szórófejház biztonságos megoldást nyújt, ha a csővezeték hosszú, és ezért a rendelkezésre álló nyomás változik, ha az öntözőrendszer kialakítása nehéz a nagy a szintkülönbségek miatt, ha a fúvóka teljesítménye romlik a nagy és változó víznyomás következtében. A beépített szabályzó a nyomást pontosan 2,1 bar-ra korlátozza. Ez a megoldás szabályzott, megbízható víznyomást szolgáltat, egyúttal megszűnik a porlasztás, a ködképződés vagy a szórásképek közötti nemkívánatos eltérés. A nyomásszabályzó nem érzékeny a szennyeződésekre, tűri a szélsőséges nyomást egészen 6,9 barig, és 70%-kal csökkenti a kifolyó víz mennyiségét, ha a fúvóka megsérült vagy kiszerelték. Mivel a membrános nyomásszabályzóktól eltérően ez a szabályzó a fejbe van beépítve, egyenletesen kielégíti az öntözendő terület bármilyen igényét.
Visszacsapószelep: nincs vízszivárgás, nincs iszapolódás, nincs vízveszteség

Az ipari öntözőfejek visszacsapószelepe 3 m szintkülönbségig megakadályozza, hogy az egy ágban, de alacsonyabban lévő szórófejekből a víz kifolyjék, ezzel megvédi a területet a károktól és az eróziótól, egyúttal csökkenti a vízveszteséget, akár a gyárilag beépített, akár a helyszínen beszerelhető visszacsapószelepet alkalmazza. További információk

| Összehasonlít

Hunter PS ULTRA spray szórófej
Ha csak egy szórófejre van szüksége, mindössze egy Hunter PS fejet használjon. Az öntözött körcikk szöge 1° és 360° között fokozatmentesen állítható, ezért szükségtelen különféle alakú területeket szóró fúvókák tucatjait raktároznia. Határozza meg és állítsa be a kívánt szöget az egyszerűen használható Hunter kulccsal, és a víz pontosan oda hullik, ahová akarja, nem öntözi az épületet és a kövezett felületeket. Nincs még egy ilyen sokoldalú, egyfúvókás esőztető szórófej. Az öntözővíz minőségétől sem kell különösképpen tartania: a beépített nagy felületű szűrő felfogja az összes szennyezőanyagot, a vízsugár folytonos marad. Tisztításkor a szűrőt könnyű kivenni a fejből. A szórófej gyorsan és egyszerűen beállítható, éppoly jól alkalmazható a rendelkezésre álló vízmennyiséghez, mint amilyen könnyen a terület alakjához. További információk

| Összehasonlít

Hunter PS ULTRA szórófejház
A Hunter PS Ultra legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy cserélhető fúvókájúvá alakították.

A Hunter számlatan állítható szögű és fix szórásképű fúvókája közül könnyen kiválasztható az adott területnek megfelelő.

A PS Ultrára minden belső menetes fúvóka rászerelhető.

Az állítható szögű fúvókák kínálta lehetőséggel a bonyolultnak tűnő öntözési feladatok is jól megoldhatók.

A PS Ultra fúvóka nélküli és fúvókával szerelt változatban is kapható.

A fúvókával szerelt változatból négy féle létezik (10A, 12A, 15A és 17A állítható szögű fúvóka).

Minden PS Ultra szórófejben a fúvóka alatt található egy kis szűrő (szürke).

A fúvókával gyárilag szerelt PS Ultra szórófejekben viszont két szűrő van: a fúvókák alatti kis szűrő (szürke) és a korábbi PS szórófejekben alkalmazott nagyobb méretű szűrő (fehér).

A nagyobb méretű szűrőbe (fehér) visszacsapó szelep is illeszthető.

A fúvóka nélküli PS Ultra tetején egy átmosató illetve kihúzást segítő (fehér) kupak van.

A Hunter PS Ultra hosszú élettartamát szolgálja a szórófejtömítés megtámasztásának a tökéletesítése is.

A PS Ultra locsoláskor kiemelkedő belső része pontosan illeszkedik a régi PS házba (mivel a szórófej külső része változatlan maradt), így a régi PS szórófejek földmunka nélkül is könnyedén kicserélhetők a továbbfejlesztett Hunter PS Ultrára.

A PS Ultrát 5, 10 és 15 cm-es kiemelkedéssel is gyártják.

A házból a locsoláskor kiemelkedő rész (fúvókatartó) eltekerhető (reteszelés). Ennek segítségével állítható be, hogy a fúvóka a kívánt irányba locsoljon. További információk

| Összehasonlít

Hunter PRO SPRAY szórófejház
A Pro-Spray szórófej gyártási pontossága hosszú évekig biztosítja a fej megbízható működését és teljesítményét. Ez a szórófej nagy igénybevételre szánt ABS-ből készül, a háza és fedele különlegesen vastag falú. A külső bordázat révén a Pro-Spray-t könnyű beépíteni, beállítani és karbantartani, a szórófej még a lazább talajokban is biztosan áll. A termék nemcsak az erősségével tűnik ki. A Pro-Spray-nél a kihúzósapka a fej átöblítésére is szolgál, így a szennyeződés okozta eltömődés veszélye minimálisra csökken. A többfunkciós törlőtömítés kiküszöböli, hogy a víz a fej mellett kifolyjék. A Pro-Spray használható minden szokványos belső menetes fúvókával, valamint a Hunter saját állítható és állandó szórásképű fúvókáival is. A Pro-Spray az ipar legfejlettebb szórófejháza, amelyet a hivatásos telepítők igényeinek kielégítésére gyártanak.
A törlőtömítés lehetővé teszi, hogy egy szeleppel több fejet működtessünk

A víznyomás működteti a többfunkciós törlőtömítést, a Pro-Spray-t úgy tervezték meg, hogy a kiemelkedő fej mellett ne folyjék ki a víz. A vizet teljesen elzáró tömítés megbízható működést biztosít kis víznyomásnál, és lehetővé teszi, hogy egy körbe több szórófejet építsünk be. A törlőtömítés egyedülálló kialakítású, kiemelkedésekor megfogja a fejet, és megakadályozza, hogy a fej visszahúzódásakor szennyeződés kerüljön a tömítésbe. A kiemelkedő fej mellett nem folyik ki a víz. A Pro-Spray ideális választás, ha kavicsos, homokos talajba telepítünk, mivel nem kell attól tartani, hogy a kiemelkedő fej beszorul.
Az újszerű kialakítással egyszerű az átöblítés

Pro-Spray belső szerkezeteMinden Pro-Spray szórófej kétfunkciós védőkupakkal rendelkezik. A beszerelés után a víznyomás a kupakon kinyit egy terelőlapot, így az átöblítő vízsugár eltávolítja a csőben maradt szennyeződést. A szórófej visszahúzódása után a terelőlap újra lezár, és megakadályozza, hogy szennyeződés jusson a szórófejbe. A kupakon lévő gyűrűvel ezután a fej kényelmesen kihúzható, így a fúvóka beszerelése egyszerű.
A fedél nem törik el a terhelés alatt

Pro-Spray beállításaCsak a Pro-Spray-nek van nagy igénybevételre tervezett bordás háza és nagy szilárdságú fedele. A fedelet a legmostohább körülmények között is használhatjuk, a gyalogosközlekedés és a nehéz gépek okozta terhelést is beleértve. A ház és a fedél több bekezdésű menettel csatlakozik, ez a fej és fedél kapcsolatának kiemelkedő erősségét eredményezi, így a szórófej ellenáll a külső behatásoknak. Mindent egybevetve, belső szilárdságával és teljesítményének fejlettségével, továbbá a folyamatos működés közbeni vizsgálatoknak köszönhetően valószínűleg ez a fej az ipar legfejlettebb esőztető szórófeje. További információk

| Összehasonlít

Hunter PRO spray szórófej
Hunter PRO spray szórófej További információk

| Összehasonlít

Csináld magad (öntözõrendszer)
Nettó ár: 9 606 Ft Bruttó ár: 12 200 Ft
Úgy gondoljuk, ha eljutott idáig, akkor felmerült Önben az a gondolat, hogy kertjébe automata öntözőrendszert telepítsen, mi több ezt a rendszert saját kezűleg építse meg. Van egy jó hírünk, mi ebben kívánunk a segítségére lenni Önnek.
Mire gondoltunk?
Amennyiben bennünket kér fel a szakszerű terv elkészítésére, akkor elkészült terv alapján összeállított első árajánlatot ingyen az ön rendelkezésére bocsájtjuk. Amennyiben a kapott ajánlat után kíváncsi a részletes öntözési tervre is, budapesti üzletünkben személyesen megtekintheti. Ezek után a tervet minimális díjért megveheti vagy ha a termékeket megrendeli úgy a tervezés díját elengedjük! A kapott terv és az általunk nyújtott szakmai segítséggel, szerelési- és telepítési útmutatók használatával könnyedén megépítheti saját öntözőrendszerét.
Ha elkészítette a terület méretarányos rajzát, valamint meghatározta a rendelkezésre álló víz adatait akkor juttassa el hozzánk az alábbi elérhetőségeken, hogy elkészíthessük kertjéhez legmegfelelőbb öntözőrendszer tervrajzát.
A következő formátumokba küldhet tervrajzokat: JPEG,PDF

PF TRADING KFT.
1107 Budapest, Bihari út 16.
Telefon: 06-1-261-4958
Mobil: 06-20- 261-2222
Fax: 06-1-431-0250
bolt@pf-epuletgepeszbolt.hu
További információk

| Összehasonlít

6 termék Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
 

Kosár

A kosarad üres..

Termékek összehasonlítása

Nincsenek elemeid az összehasonlításhoz.

Szerelvénybolt nyitvatartási idő

NYITVA
Hétfőtől - Péntekig
7:30 tól - 17:00-ig
Szombaton
8:00 tól - 12:00-ig

SZEMÉLYES átvétel

A megrendelt árut személyesen is átveheti szerelvényboltunkban

KAPCSOLAT

GPS GPS Adatok:
N 47.47943
E 19.12429

PF TRADING KFT.

SZERELVÉNYBOLT.

1107 Budapest, Bihari út 16.
Telefon: 06-1-261-4958
Mobil: 06-20- 261-2222
Fax: 06-1-431-0250
bolt@pf-epuletgepeszbolt.hu

Linkajánló