Kezdőlap

Ugrás a Tartalomhoz »

Keresés az oldalon

Jelenleg itt vagy:Tallóz:

 

Hőszivattyú

Úgy gondolom, hogy a közeljövõben mi magyarok nagy lépéseket fogunk megtenni a környezetbarát és költségtakarékos otthon eszménye felé, egyszerûen azért, mert érintettek és érdekeltek leszünk benne.
Ha valaki tényleg nem szeretne „rosszabbul élni, mint négy éve”, az most elsõsorban személyes mentalitásának megújulásával - és a megújuló energiaforrások használatával lesz képes fenntartani, a számára megszokott, kellemes mindennapi életét. Lesznek majd olyan elõrelátóak is köztünk, akik kiszámolják, hogy most már tényleg megéri napkollektorokat szerelni a tetõre, s hõszivattyút telepíteni a kertbe. Hõszivattyú = a költséghatékony lehetõség
Mi a hõszivattyú?
A hõszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges fûteni, hûteni és melegvizet elõállítani.
Egy olyan berendezés melynek különlegessége, hogy a fûtéshez és a melegvíz készítéséhez szükséges hõt nem valamilyen fûtõanyag és a levegõ oxigénjenek égetésével és elhasználással állítja elõ, hanem a hûtõgéphez hasonlóan, külsõ energia segítségével a hõt az adott hõfokszintrõl egy másik hõfokszintre emeli (ha fûtésre van szükségünk), vagy csökkenti (ha hûteni szeretnénk).
A hõ szállításához folyamatosan elektromos energiát kell a mûködtetéshez felhasználni, de a hõszivattyú segítségével egy-egység villamos energiával négy-hat egység hõenergiát állíthatunk elõ. (szemben az elektromos fûtéssel, ahol egy-egység villamos energiával egy-egység hõenergiát kapunk.)

1 termék Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
  1. Nuos

    Ariston Nuos használati-melegvíz hőszivattyú


    Összehasonlít

1 termék Mutass terméket
Nézet:: Rács  Lista  Rendezés: Csökkenő sorrend beállítás
 

Kosár

A kosarad üres..

Termékek összehasonlítása

Nincsenek elemeid az összehasonlításhoz.

Szerelvénybolt nyitvatartási idő

NYITVA
Hétfőtől - Péntekig
7:30 tól - 17:00-ig

SZEMÉLYES átvétel

A megrendelt árut személyesen is átveheti szerelvényboltunkban

KAPCSOLAT

GPS GPS Adatok:
N 47.47943
E 19.12429

PF TRADING KFT.

SZERELVÉNYBOLT.

1107 Budapest, Bihari út 16.
Telefon: 06-1-261-4958
Mobil: 06-20- 261-2222
Fax: 06-1-431-0250
bolt@pf-epuletgepeszbolt.hu

Linkajánló